3 entry daha
  • hayatlarının belli dönemlerinde mide rahatsızlığı yaşayacaklardır. çok uzun süreli ilişkileri olmayacaktır muhtemelen. hayatlarından memnun olmamaları yüzlerine yansıyacak, çevresinde birkaç belli başlı insan dışında kimse sabit kalmayacaktır. hiçbir şeyi beğenmeyen, çekilmez bir zevat olacaktır. dert kendini uyutmayacak, kendi derdi rahat bırakmayacak.
    samimiyetsiz ortamlar zül gelecektir. sırtındaki yük daha ağır gelmeye başlayacak, unutmak yerine hatırlamayı tercih edecek istemeden. sırf sevdikleri karşısında konuştuğu için dinleyecek ama konuşulanı unutacaktır kısa sürede. genellikle yalnız kalmayı tercih edecek uzun süreli sessizlikte kendini bulacaktır.

    yaşı 40'lara geldiğinde yüzünde çizgiler sayılabilir hale gelecek, gözleri çukurlarını daha çok benimseyecek, kalbi tekleyecek belki de. saçları dökülecek ya da kırlaşacak. uykudan uyandığında yastığa dökülmüş saçları sayacak göz ucuyla. uyku artık ihtiyaç olmaktan çıkacak, bedenini dinlendirmesi için zorunluluk olacaktır.

    ya bir ilke öncülük edip yol açacak ya da düşünmekten bir yere kıpırdamayıp olanları umutsuzlukla izleyecektir.
    bütün bunlar olurken yalnız olacaktır. yalnız.

    edit/ekleme: başkasının yerine düşünmekten, başkasının derdini kendine dert edinmekten bir ömrün heba olduğunu belki çok sonradan görecek belki de geriye bakmaya vakit bulamadan gidecektir. kabahatin çoğunun kendisinde olduğunu anlamayacaktır bile.
4191 entry daha
hesabın var mı? giriş yap